Zomerpauze 2018

Zomerpauze 2018

 

Tijdelijke zomerpauze 2018 !

 

De meesten van jullie kijken waarschijnlijk ek jaar weer reikhalzend uit naar het moment dat de zomervakantie aanbreekt..... Geen verplichtingen meer, geen werkstress maar gewoon even heerlijk afschakelen en weer opladen voor de rest van het jaar. Heerlijk even erop uit of gewoon thuis lekker even ontspannen.

Uiteraard is dat voor ons als webmasters niet anders. Heel het jaar staan we dagelijks voor jullie klaar om, naast ons normale dagelijks werk en drukke gezinsleven, onze website te vullen met prijsvragen, gratis producten en/of dagdeals.

Vorig jaar hebben we voor het eerst sinds ons bestaan een tijdelijke vakantiestop gehouden en dat is ons prima bevallen; even geen nachtelijk werk meer, geen stress maar gewoon zoals elk ander mens even afschakelen en gewoon lekker thuis vakantie vieren.

En ook voor de zomer van 2018 hebben we dus besloten dat het verstandiger is om gewoon even de laptop dicht te klappen en ons te concentreren op ons prive-leven (wat de rest van het jaar vaak nogal te lijden heeft onder ons prijsvragen-fanatisme). Helaas zal dit voor jullie als bezoekers en prijsvragenliefhebbers betekenen dat we van circa 20 juli tot circa 10 augustus een tijdelijke zomerpauze inlassen.

Wel zullen we de vakantieperiode gebruiken om de website te verbeteren en te gaan onderhouden zodat we na deze kleine zomerpauze weer optimaal van start kunnen.

 

We hopen op jullie begrip en wensen iedereen een hele fijne zomer en/of vakantie toe!

 

Met vriendelijke groeten,

Redactie PrijsvragenGala.nl

TradeTr - Ticketveiling
Nieuwsbrief
© 2018 Prijsvragengala.nl - Alle rechten voorbehouden | Realisatie & Hosting door Hendrick Media