Vacature

Vacature

 

Vacature Redactie PrijsvragenGala.nl

 

Informatie :

Om de ingezette groei te kunnen blijven realiseren werd er halverwege 2015 besloten dat het tijd werd voor vernieuwing. Een nieuw fris design met een compleet back-end systeem volgde. Om de groei ook te kunnen blijven realiseren wat betreft het aantal acties welke we dagelijks op onze website aanbieden zijn we opzoek naar 1 of 2 nieuwe redactie medewerkers.

 

Profiel :

Het spreekt voor zich dat affiniteit met prijsvragen en gratis producten een vereiste is, evenals een goede beheersingvan de nederlandse taal in geschrift. Het gebruik van zoekmachines op internet is voor jou geen probleem en je kunt secuur te werk gaan. Je hebt een prettige manier van communiceren en vind het leuk om deel uit te maken van een van de bekendste prijsvragensites van nederland. Een goede motivatie dient derhalve wel aanwezig te zijn.

 

Taken :

Dagelijks speur je voor ons met behulp van een websiteschema en zoekmachines naar nieuwe acties. Onze schatting is dat dit per dag ongeveer een half uur werk is. Uiteraard begeleiden we je en helpen we je op weg om gezamelijk ons doel te bereiken.

 

Vergoeding :

Je ontvang een kleine vergoeding per aangeleverde prijsvraag. Daarnaast ontvang je eventueel een extra maandbonus op basis van inzet en het totaal aantal aangeleverde acties. Daarnaast maak je nog eens kans op leuke prijzen welke we onder onze medewerkers verloten.

 

Reageren :

Wil je graag reageren of meer informatie maak dan gebruik van ons contactformulier.

 

Met vriendelijke groeten,

PrijsvragenGala.nl

27 Augustus 2015

 

Trad - Vak.veiling
Nieuwsbrief
© 2018 Prijsvragengala.nl - Alle rechten voorbehouden | Realisatie & Hosting door Hendrick Media