Info over ons

Info over ons

 

Informatie over PrijsvragenGala.nl

 

Historie :

Eind 2004 zijn we gestart als winnen.isgratis.nl maar al vlug bleken de mogelijkheden op deze gratis website toch erg beperkt en begin 2006 werd er derhalve een nieuwe domeinnaam verzonnen en kwam er een nieuwe website; PrijsvragenGala.nl. Vanaf dat moment werd er tevens een samenwerking opgestart met een andere grote prijsvragensite. Dit verliep naar tevredenheid maar omstreeks 2009 hebben we besloten om zelfstandig en zonder hulp de website te gaan beheren en zelf voor de aanvoer van alle acties te zorgen. Langzaam aan verworven we ons daarmee een hogere positie in google en gestaag vestigden we ons tussen de grote jongens in de prijsvragenwereld. Om de ingezette groei te kunnen blijven realiseren werd er halverwege 2015 besloten dat het tijd werd voor vernieuwing. Een nieuw fris design met een compleet back-end systeem volgde.

 

Anno 2015 :

Momenteel behoren we tot de top 3 prijsvragenwebsites in nederland. Dagelijks voorzien we de website van tientallen nieuwe acties. In veel gevallen tref je ze bij ons als eerste! Inmiddels hebben we een vaste hoge positie in diverse zoekmachines en ons bezoekersaantal groeit dan ook dagelijks. Voor de toekomst hopen we de website nog uit te breiden met diverse leuke en handige applicaties. Uiteraard zijn we ook op social media aanwezig en ook daar groeien we steeds verder in aantallen.

 

Medewerkers :

PrijsvragenGala wordt momenteel gerund door 2 medewerkers. Zij zorgen dagelijks voor de updates en speuren voor u het internet af naar nieuwe acties. Binnenkort hopen we ons team met 1 of 2 mensen te kunnen uitbreiden zodat we u van nog meer acties kunnen voorzien.

 

We wensen u veel plezier op onze website!

 

Met vriendelijke groeten,

PrijsvragenGala.nl

 

 

TradeTr - Lidl-shop
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief - Acties Toevoegen - Contact - Partners - Whatsapp-service - Prijsvragen Tips - Algemene Voorwaarden - Privacy
© 2009-2020 Prijsvragengala.nl - Alle rechten voorbehouden AIS | Realisatie & Hosting door Hendrick Media

Facebook Instagram Twitter