Privacy

Privacy

 

Privacy - PrijsvragenGala.nlBeste bezoeker/gebruiker,
Indien u gebruik maakt van deze website verzoeken wij u vriendelijk doch dringend eerst onderstaande privacy voorwaarden aandachtig door te lezen. Indien u niet akkoord gaat, of u wilt/kunt deze voorwaarden niet accepteren, gelieve dan geen gebruik te maken van de website: Prijsvragengala.nl. Nog geen 16 jaar? Vraag dan je ouders om toestemming om onze producten en diensten te gebruiken. Laat ze deze privacyverklaring lezen.

 

Informatie:
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om transparant te zijn over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan. Met dit privacybeleid proberen we u duidelijkheid en transparantie te bieden. U leest hier o.a. hoe wij omgaan met u betreffende informatie, hoe en welke informatie wij (kunnen) verzamelen en voor welke doeleinden we die (kunnen) gebruiken. Daarnaast leest u in dit document informatie over hoe u inzage in uw gegevens kunt krijgen, hoe u uw gegevens kunt (laten) wijzigen of verwijderen, en wie de (mogelijke) ontvangers van deze gegevens zijn. Heeft u vragen over dit document, of de verwerking van gegevens (verzoek om inzage, wijzigen of verwijderen van gegevens) dan kunt u die stellen via ons contactformulier op deze websie.

 

Verzamelen van uw gegevens:
Op onze domeinnaam PrijsvragenGala.nl vind u winacties, prijsvragen en gratis producten welke door externe organisatoren worden georganiseerd. Wij zijn dus niet de organisatoren en/of verantwoordelijk voor de organisatie danwel afhandeling van deze acties. Wij verzamelen enkel deze acties op het internet ter info voor de bezoekers van onze website. Indien u deelneemt aan deze externe winacties op/van andere websites dan gelden de desbetreffende privacyvoorwaarden van die betreffende websites.

Wij verzamelen/verwerken enkel uw gegevens bij: (1) aanmelding op onze nieuwsbrief, (2) invullen van ons contactformulier, (3) deelname een prijsvraag welke wel door ons zelf is georganiseerd, (4) gegevens die verzameld worden via cookies op onze website.

 


Uw toestemming:
Indien de verwerkingsactiviteit gebaseerd is op uw toestemming, heeft u het recht uw toestemming op elk moment in te trekken. Het intrekken van uw toestemming zal echter geen impact hebben op de rechtmatigheid van enige verwerking die gebeurde op basis van uw toestemming voor het intrekken hiervan.

 


Informatie die wij delen:
We delen uw gegevens niet met derden welke wij verzamelen via (1), (2) en (4). Uitzondering daarop zijn deelnames aan eigen prijsvragen (3) waarbij sponsoren/derden zijn betrokken. Indien wij u gegevens achteraf delen zullen wij dit vooraf bekend maken middels de voorwaarden van de desbetreffende prijsvraag. Wij delen dan enkel uw mail-adres en geen verdere gegevens. Bij deelname gaat u akkoord met het delen van deze gegevens. Indien mailgegevens met een derde gedeeld worden, eisen wij dat deze derde partij akkoord gaat om uw persoonsgegevens te beschermen en behandelen overeenkomstig alle wettelijke, reglementaire en contractuele verplichtingen of andere instructies die wij hun aanleveren. Bij afmelding op onze nieuwsbrief worden automatisch al uw gegevens gewist.Uw rechten:
Indien u gevestigd bent in de EU/EER, of indien uw persoonsgegevens anderzijds verwerkt worden ons binnen de EU/EER heeft u de volgende rechten; toegang tot uw gegevens, correctie van uw gegevens, verwijdering van uw gegevens, beperking opleggen van delen van uw gegevens, bezwaren en klachten indien betreffende uw gegevens. Wilt u weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd, wilt u gegevens (laten) wijzigen of (laten) wissen conform de daarvoor geldende regelgeving, dan kunt u ons contactformulier op deze website invullen. Ook kunt u doorgeven dat u niet langer prijs stelt op het verstrekken van uw persoonsgegevens (aan derden), het gebruik van uw gegevens voor het ontvangen van onze nieuwsbrief.Beveiliging en bewaren van gegevens:
PrijsvragenGala.nl zal de juiste technische en organisatorische maatregelen nemen overeenkomstig de toepasselijke gegevensbeschermingswetgeving m.b.t. het dewaren en beveiligen van uw gegevens. Wij zullen uw persoonsgegevens bewaren zolang als wettelijk vereist is, of zoals vereist onder enig contract. Indien er geen wettelijke vereiste is, zullen wij informatie over u enkel bijhouden zo lang als nodig is voor de doeleinden waarvoor de informatie werden verzameld.


Slot :
Indien u uw rechten wil uitoefenen of indien u vragen heeft in verband met deze Privacyverklaring, gelieve uw verzoek in te dienen via ons contactformulier op deze website. Wij kunnen deze Privacyverklaring tussentijds wijzigen. Alle wijzigingen aan deze Privacyverklaring zullen in werking treden op de datum dat deze gepubliceerd wordt, of zoals anderzijds wettelijk vereist is.
PrijsvragenGala.nl / 25 mei 2018

 

Ziggizgames
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief - Acties Toevoegen - Contact - Partners - Whatsapp-service - Prijsvragen Tips - Algemene Voorwaarden - Privacy
© 2009-2020 Prijsvragengala.nl - Alle rechten voorbehouden AIS | Realisatie & Hosting door Hendrick Media

Facebook Instagram Twitter